Fysische vasculaire therapie van BEMER verbetert de microcirculatie en stimuleert de doorbloeding van zelfs de kleinste bloedvaten. Een betere doorbloeding verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en heeft een gunstig effect op het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Bij regelmatige toepassing gaat fysische vasculaire therapie ziekten en stemmingswisselingen op effectieve wijze tegen en worden het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de eigen herstelprocessen ondersteund.  

Microcirculatie is functioneel het belangrijkste onderdeel van de menselijke bloedsomloop. Het vindt plaats in het fijne en wijd vertakte netwerk van kleine bloedvaten. Door microcirculatie worden weefsels en organen van zuurstof en voedingsstoffen voorzien en worden stofwisselingsproducten afgevoerd. Daarnaast stimuleert microcirculatie het immuunsysteem, de energiehuishouding en het zelfgenezend vermogen. Microcirculatie bepaald uw gezondheidsstatus. BEMER Therapie stimuleert de microcirculatie   –   lees meer… 

Een optimaal functionerende microcirculatie is de basisvoorwaarde voor alle processen die zich in het menselijk organisme afspelen. Regeneratie-, herstel-, groei- en genezingsprocessen zijn afhankelijk van een gezonde microcirculatie. Alleen wanneer onze cellen alles krijgen wat ze nodig hebben en kunnen afvoeren wat overbodig is, zullen ze hun werk goed blijven doen. Gezonde celfunctie is de basis van al het leven op aarde. BEMER ondersteunt met fysische vasculaire therapie. Over de Fysische Vasculaire Therapie van BEMER kunt u hier meer lezen  –   Lees meer…

Door stress, te weinig slaap, ongezonde leefgewoontes, ziekten en het natuurlijke verouderingsproces wordt de pompende beweging van de fijne bloedvaten steeds langzamer. Hierdoor ontstaat een verminderde micro-circulatie, waardoor cellen sneller verouderen en er storingen worden veroorzaakt en versterkt. BEMER is in staat de beperkte doorbloeding van de meest fijnste bloedvaten te verbeteren en ondersteunt daarmee het zelfherstellend en genezend vermogen van uw lichaam.
BEMER behandeling & toepassingsgebied   –   Lees meer…