Binnen dit Complementair Geneeskundig Centrum is gekozen voor een unieke behandelingswijze, waarin u een grote inbreng heeft.
U kunt altijd bij ons terecht, ook zónder doorverwijzing van de huisarts of specialist.

MediTraject …..

… biedt u kwaliteit en integriteit

… neemt uitgebreid de aandacht voor u

… heeft een gemotiveerd en deskundig team

… is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

… zoekt naar de oorzaak achter uw klachten en symptomen

… stelt uw persoonlijk behandelplan samen op basis van de analyse

… combineert eeuwenoude therapieën met moderne behandelmethoden

… werkt met uiteenlopende behandelmethoden en breed aanbod van diverse zorgverleners


MediTraject
speelt een adviserende rol bij het kiezen van de juiste zorgverlener(s), die past bij een genezings- of revalidatieproces. In de dagelijkse praktijk blijkt er regelmatig een verkeerde keuze te worden gemaakt qua type zorgverlener. U gaat bijvoorbeeld naar een allergoloog, maar uiteindelijk blijken de problemen te zitten op hormonaal vlak en zou u beter gezien worden door een endocrinoloog. Of u zoekt op alternatief gebied net niet de goede therapievorm uit die passend is en aansluit bij uw behoefte.

De oorzaak hiervan ligt in het feit dat een vastgestelde diagnose een complexe benadering vereist. Dit, omdat in veel gevallen de diagnose gebaseerd is op de uitkomst van een onderzoek of een voortvloeisel  is uit vele klachten, maar er eigenlijk te weinig wordt gezocht naar de oorzaak. Waar komt deze ziekte c.q. klacht vandaan? Hoe is het gekomen? Kortom….. wat is de oorzaak? Waar is het probleem in zijn beginsel begonnen?

Als we op deze vraag een antwoord zouden kunnen vinden, is het misschien mogelijk om ziekten en klachten bij hun oorsprong aan te pakken en de verdere behandeling daarop af te stemmen. Een uitdaging, die zorgverleners uit de complementaire zorg, elke dag aangaan. Dit maakt ze tot creatieve, inzichtelijke en oplossingsgerichte behandelaars. De doelstelling van MediTraject is om verschillende componenten samen te voegen tot één geheel om de juiste zorg op maat te kunnen bieden en het samenwerken met en tussen mensen te motiveren.

Wat biedt MediTraject?
Wij behandelen en leveren ondersteuning bij uiteenlopende (on)verklaarbare lichamelijke en/of psychische klachten en/of aandoeningen al dan niet chronisch, door middel van individuele- en trajectzorg. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van een overbelasting door specifieke elementen en tekorten van essentiële voedingsstoffen. Tevens geven wij voeding-, lifestyle- en suppletie advies. Daarnaast kunt u bij ons specifieke therapeutische suppletie en aanverwante benodigdheden kopen.


Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering is het mogelijk dat een behandeling van MediTraject geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. Meer informatie? Kli
k hier


Hoofdverantwoordelijke en 1e aanspreekpunt is mevrouw Silvia Molendijk.

Links; Mevrouw Silvia Molendijk, orthomoleculair complementair therapeut