De behandeling

Wanneer u de therapie of een behandeling wilt starten zijn daar een aantal wettelijke voorwaarden aan verbonden. Zo moet u op de hoogte gebracht zijn van de behandelingen die mogelijk zijn en die in overleg toegepast worden, de tarieven van de consulten en de afspraken die gemaakt worden als u de behandelovereenkomst tekent. Dit alles is bedoeld om u de juiste voorlichting te geven, duidelijkheid en veiligheid te bieden en te beschermen tegen ongewenste situaties.

Op deze pagina vindt u informatie over onder andere de wettelijke verplichtingen waaraan wij als gezondheidscentrum moeten voldoen. Sommige documenten zijn specifiek bedoeld als overeenkomst tussen uw behandelaar en u. De documenten gaan veelal over afspraken en voorwaarden, maar natuurlijk ook over het beschermen van uw privacy.

U kunt de documenten openen door op de link te gaan staan en klikken. Dit geeft u de mogelijkheid het document door te lezen, op te slaan en uit te printen.

Misschien heeft u vragen na het doorlezen van een bepaald document. U kunt dit laten weten aan onze medewerkers of uw behandelaar; zij zullen uw vraag graag beantwoorden.

Download hieronder de volgende documenten: