Wanneer kies ik voor een trajectbehandeling?
U kunt kiezen voor een traject wanneer u een specifieke klacht of aandoening heeft. Hierbij kunt u denken aan burn-out, stress, overgewicht, verslaving, pijn en dergelijke. We starten met het in kaart brengen van uw hulpvraag. Samen met onze collega’s uit de reguliere en complementaire zorg wordt er gekeken naar de behandelmogelijkheden. Vervolgens wordt u geadviseerd welke behandeling(en) het beste bij u past. In overleg met u wordt er een keuze gemaakt uit de aangeboden zorg en worden de kosten besproken.

Wanneer het in deze een werkgever betreft, bekijken wij samen met de werkgever en werknemer de mogelijkheden en worden de kosten met de werkgever besproken. Een verklaring van de werknemer met betrekking tot ‘medewerking in uitvoer van behandeling en het bereiken van resultaat’, kan bespreekbaar gemaakt worden.

U kunt kiezen voor een traject wanneer u al een lange tijd last heeft van (on)verklaarbare chronische klachten en aandoeningen. Hierbij moet u wel rekening houden met een langere intake en tijdsduur voor het in kaart brengen van uw hulpvraag. Dit eist volkomen zorgvuldigheid en we streven ernaar om elk detail uit te werken. Bij onverklaarbare en/of chronische klachten is het regelmatig zoeken naar ‘een speld’ in de hooiberg. Wij vinden graag die speld.